Waar kunt u ons vinden:

Van de Wijnckel Adviezen BV

Rijksweg 33

4529 JB Eede

Nederland

Tel: +31(0)117-493534

Reactie per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Vanuit België:

U volgt de expressweg (Antwerpen-kust, N49) tot afslag Aardenburg. U rijdt richting Aardenburg de grens over en ongeveer 1 km voorbij de grens vindt u ons aan de linkerkant.

Vanuit Nederland:

U rijdt door de Westerscheldetunnel richting Terneuzen. Daarna rijdt u over de N61 richting Schoondijke. Nabij Schoondijke volgt u de N58 richting Aardenburg. Aan Draaibrug rijdt u richting Aardenburg (N251). U rijdt door het dorp Aardenburg richting Eede nog steeds langs de N251. Na ca. 3 km vindt u ons aan de rechterkant.

Google Maps


Grotere kaart weergeven

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....