Artikelindex

Van de Wijnckel Adviezen kan nu ook processimulaties uitvoeren met ExtendSim10.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Sabic in 2020 opdracht gekregen voor het analyseren van één van hun plants.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Heros Sluiskil in 2020 opdracht gekregen voor het uitvoeren van een analyse op een tweede proces.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Borealis Group in 2019 opdracht gekregen voor het adviseren in de opbouw van een simulatiemodel van een nieuw te bouwen plant.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Heros Sluiskil in 2019 opdracht gekregen voor het analyseren van één van hun processen.

Van de Wijnckel Adviezen heeft in 2017 met Borealis een raamcontract afgesloten voor het uitvoeren van analyses van hun processen met behulp van simulatiesoftware en Process Reliability Analyses.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen opdracht gekregen voor het begeleiden van diverse scholen in Zeeuws-Vlaanderen die deelnemen aan het project Leefbaarheid Zeeuws-Vlaanderen 2016-2017. 

Van de Wijnckel Adviezen heeft van de HZ University of Applied Sciences opdracht gekregen om een Brainspace in 2017 uit te voeren.

Van de Wijnckel Adviezen heeft software aangeschaft voor het simuleren van zowel nieuwe als bestaande processen. Met behulp van deze simulatie kan de beschikbaar- en betrouwbaarheid worden geanalyseerd. Hierdoor kunnen onderhoudskosten worden bespaard en in de ontwerpfase investeringen worden bespaard.

Van de Wijnckel Adviezen heeft in 2016 van Borealis opdracht gekregen voor het uitvoeren van een Process Reliability Analyse en een Crow-AMSAA analyse op één van hun plants.

Van de Wijnckel Adviezen heeft in 2015 van BASF opdracht gekregen voor het uitvoeren van een Process Reliability Analyse op één van hun plants.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen opdracht gekregen voor het begeleiden van diverse scholen in Zeeuws-Vlaanderen die deelnemen aan het project Leefbaarheid Zeeuws-Vlaanderen 2015.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Gruva Techniek opdracht gekregen voor het uitvoeren van een energiebesparend onderzoek.

Lees meer ...

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen opdracht gekregen voor het begeleiden van diverse scholen in Zeeuws-Vlaanderen die deelnemen aan het project Leefbaarheid Zeeuws-Vlaanderen 2015.

 Lees meer ...

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Waterbedrijf Groningen in november 2013 opdracht gekregen voor het uitvoeren van een onderzoek in het kader van "Professional Excellence" en "Good Housekeeping" binnen hun bedrijf.

Lees meer...

Op 23 april 2013 is de tweede editie van de Zeeuwse finale "Krimpprovincie" georganiseerd in het gemeentehuis in Zierikzee. Dit jaar is de "Krimp Award" uitgereikt aan het team "Poortvernieuwing" van Pontes Pieter Zeeman uit Zierikzee.

Lees meer... 

Op 17 t/m 19 april 2013 heeft Mike van de Wijnckel een 3-daagse Brainspace georganiseerd in de opleiding Executive Master in Information Management van de Academy I&M.

Lees meer...

Op 4 en 5 april 2013 heeft Van de Wijnckel Adviezen in opdracht van de HZ Pabo een Brainspace georganiseerd voor de "Expeditie Pabo-HZ".

Lees meer...

Op 9 en 10 januari 2013 heeft Mike van de Wijnckel voor de tweede maal een Ecopolicy workshop verzorgd in de opleiding Succesvol Verandering Organiseren van Sioo.

Lees meer...

Op 13 en 14 juni 2012 heeft Van de Wijnckel Adviezen een Ecopolicy workshop verzorgd voor KBC in Brussel.

Lees meer...

Op 10 mei 2012 heeft Mike van de Wijnckel een Ecopolicy workshop verzorgd in de opleiding Succesvol Verandering Organiseren van Sioo.

Lees meer...

Op 24 april 2012 is de eerste Zeeuwse "Krimp Award" uitgereikt onder jongeren in de Raadszaal in Goes. De jury heeft het team van het Zwin College verkozen tot winnaar van de Krimp Award.

Lees meer...

 

 

Op 15 februari 2012 heeft Van de Wijnckel Adviezen de eerste Ronde Tafel Process Reliability in Vlaanderen georganiseerd i.s.m. Stork Technical Services. Voor deze avondbijeenkomst waren we te gast bij Het Landshuis in Fort Lillo, Antwerpen.

Lees meer... 

Op 9 februari 2012 heeft Van de Wijnckel Adviezen in opdracht van de HZ Pabo een Brainspace werkbijeenkomst georganiseerd voor 33 studenten en 3 docenten van de Minor Zorg.

Lees meer... 

In januari 2012 heeft Van de Wijnckel Adviezen in opdracht van de Stichting Zeeuws-Vlaanderen 2014 drie Brainspace werkbijeenkomsten georganiseerd voor het 200-jarig jubileum van Zeeuws-Vlaanderen in 2014.

Lees meer... 

Op 9 november 2011 heeft Mike van de Wijnckel in samenwerking met Luc Hoebeke en Campus Gelbergen een Ecopolicy workshop verzorgd in Vlaanderen voor 15 deelnemers uit Nederland en Vlaanderen.

Lees meer... 

Op 28 september 2011 heeft Van de Wijnckel Adviezen de eerste Studiedag Process Reliability in de Praktijk georganiseerd i.s.m. NVDO. Er waren 32 deelnemers en we waren te gast bij KLM in Schiphol-Oost.

Lees meer...

Op 19 mei 2011 heeft Van de Wijnckel Adviezen in opdracht van het Kenniscentrum Kusttoerisme een Brainspace werkbijeenkomst georganiseerd rondom "Toerisme Zeeuws-Vlaanderen". De 31 deelnemers waren te gast bij het Mauritshof in Ijzendijke. Deze Brainspace is financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Lees meer... 

Laatste Nieuws

Van de Wijnckel Adviezen kan nu ook processimulaties uitvoeren met ExtendSim 10.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Sabic in 2020 opdracht gekregen voor het uitvoeren van een analyse op één van hun plants.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Heros Sluiskil in 2020 opdracht gekregen voor het uitvoeren van een analyse op één van hun processen.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Borealis Group in 2019 opdracht gekregen voor het adviseren bij het opstellen van een simulatiemodel voor de bouw van een nieuwe plant.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Heros Sluiskil in 2019 opdracht gekregen voor het uitvoeren van een analyse op één van hun processen.

Van de Wijnckel Adviezen heeft in 2017 met Borealis een raamcontract afgesloten voor het uitvoeren van analyses van hun processen met behulp van simulatiesoftware en Process Reliability Analyses.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen opdracht gekregen voor het begeleiden van diverse scholen in Zeeuws-Vlaanderen die deelnemen aan het project Leefbaarheid Zeeuws-Vlaanderen 2017-2018.

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....