brainspace

 

Op 25 april 2012 van 9.30 tot 18.00 organiseren Mike van de Wijnckel en Jan Kuiper een Brainspace werkbijeenkomst in Vlaanderen bij Campus Gelbergen. 

 

 


Brainspace
. Werksystemen beter laten werken.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de workshop @ Campus Gelbergen van 9 november 2011: Ecopolicy. Van beheersing naar oordeelkundig handelen. Een diverse groep deelnemers heeft toen thema's benoemd die hen aanspreken voor een vervolg. Iedereen heeft een ander vraagstuk in de dagelijkse praktijk: prestaties verbeteren, kosten besparen, innoveren, beter communiceren, een nieuw bedrijf starten, onderwijsvernieuwing, multistakeholderprojecten in een stad: zoveel deelnemers, zoveel vraagstukken! En als we één stap achteruit doen, is de uitdaging mogelijk generiek: "werksystemen beter laten werken." Deze bijeenkomst biedt meer ruimte om hierover in gesprek te gaan. Campus Gelbergen is hiervoor een boeiende ontmoetingsplaats. 

 


Programma

Deze werkbijeenkomst organiseren wij in de vorm van een Brainspace. We starten stipt om 9.30 en stoppen om 18.00. Als deelnemer bepaalt u op de dag zelf de agenda van de dag met een brainstorm en stellingenmarkt rondom het centrale thema "Werksystemen beter laten werken". Op basis hiervan kunt u één van de thema's kiezen om in een kleinere werkgroep verder in gesprek te gaan over uw eigen uitdagingen. U kunt ook als commentator een bijdrage leveren bij een andere werkgroep of als observator bij meerdere groepen luisteren of netwerken met andere observatoren. De Brainspace wordt strak gefaciliteerd door tijd en rollen strikt aan te houden. Hierdoor ontstaat maximale ruimte voor gesprek tussen deelnemers.

Zo ervaart u "live" hoe een Brainspace werkt. Immers, een Brainspace is makkelijker gedaan dan gezegd! Deze dag levert u resultaat op 3 niveaus: persoonlijke reflectie, handelingsperspectief voor vraagstukken in uw werk en een demonstratie van een systemische oplossing: Brainspace.


Doelgroep

Deze bijeenkomst is bestemd voor professionals die te maken hebben met een grote uitdaging en merken dat de huidige oplossingen tegen hun grenzen aanlopen. U heeft interesse om met Brainspace te werken, maar u wilt het eerst zelf ervaren om zeker te zijn van uw zaak.

Groepsgrootte: max. 30 deelnemers.


Contact

Voor meer info kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: +31-117493557. U bent van harte uitgenodigd om kritische vragen te stellen zodat u beter kunt bepalen of deze bijeenkomst de moeite waard voor u is.


Locatie

Campus Gelbergen, Gelbergenstraat 50, 3471 Hoeleden-Kortenaken (Vlaanderen). Zie de routebeschrijving op de website van Campus Gelbergen.